Notater om varemerker

Registrerte varemerker og tjenestemerker tilhører sine respektive eiere.

Adobe, Acrobat, Flash og Reader er registrerte varemerker eller varemerker som tilhører Adobe i USA og/eller andre land.

Apple, macOS, Mac, Mac Pro, MacBook, MacBook Air, App Store, iMac, iPad, iPod, iPhone, QuickTime, Safari er varemerker for Apple Inc.

Arm er et registrert varemerke som tilhører Arm Limited (eller datterselskaper) i USA og/eller andre steder.

BlackBerry eies av Research In Motion Limited, er registrert i USA og kan være under behandling eller registrert i andre land.

Cloudflare, Cloudflare-logoen og Cloudflare Workers er varemerker og/eller registrerte varemerker for Cloudflare, Inc. i USA og andre jurisdiksjoner.

Dropbox er et varemerke som tilhører Dropbox, Inc.

Google, Google+, Google Earth, Google Chrome, Google Play, Google Public DNS, Chromium, SPDY, YouTube, Android er varemerker som tilhører Google LLC.

Huawei er et varemerke som tilhører Huawei Technologies Co., Ltd.

Intel, Celeron og Atom er varemerker som tilhører Intel Corporation i USA og i andre land.

IOS er registrerte varemerker eller varemerker for Cisco Systems, Inc. og/eller deres tilknyttede selskaper i USA og visse andre land.

Java og JavaScript er registrerte varemerker som tilhører Oracle og/eller deres tilknyttede selskaper.

Linux er et varemerke som tilhører Linus Torvalds, og er registrert i USA og andre land.

LogMeIn Pro og Remotely Anywhere er varemerker som tilhører LogMeIn, Inc.

Mail.ru er et varemerke som tilhører Mail.ru LLC.

Microsoft, Microsoft Edge, ActiveX, Direct3D, Windows, Windows Media, Internet Explorer, Outlook, PowerPoint, PowerShell, SuperFetch, Bing er varemerker som tilhører Microsoft-konsernet.

Mozilla, Firefox og Thunderbird er varemerker som tilhører Mozilla Foundation i USA og andre land.

VMware er et registrert varemerke som tilhører VMware, Inc. i USA og/eller andre jurisdiksjoner.